Missie & Visie

Missie

Wij helpen u uw dromen te laten verwezenlijken!
Wij streven naar een optimale vertrouwensrelatie met onze cliënten. Dit doen we door altijd goed te luisteren en door onafhankelijk, persoonlijk advies, waarbij uw belang te allen tijde op de eerste plaats staat.

Visie

Iedereen is uniek en geen situatie is hetzelfde. Daarom gaat goed financieel plan over meer dan geld alleen. Veel meer: Het gaat namelijk over u. Dus voordat onze planners het over geld gaan hebben, willen ze eerst weten wie u bent en wat u wilt in het leven. Als dat helder is, schetsen we een financieel plaatje voor u: Een overzicht met eerlijke producten. Waarover elke vraag op een duidelijke en begrijpbare manier kan worden beantwoord.

Daar zit namelijk voor ons de crux: Ogenschijnlijk complexe financiële producten eenvoudig uitleggen zodat u begrijpt wat u koopt en hoe het in uw financiële doelen past. Kortom, ons geldadvies aan u: Daar komt niemand tussen.

Duidelijke prijzen

Wij werken op urenbasis, fixed-price zelfs.
Omdat wij weten hoeveel werk er in de levering van financiële producten zit, en wij de zaken intern efficiënt ingericht hebben.

Vaste relatie tarief:

Wij hebben een standaard tarief voor onze vaste klanten
van € 85,- (inclusief BTW).

Hoe goed is jouw concentratie?

Zin om mee te doen aan een korte test? Kijken of jij je goed kunt concentreren!

Geplaatst door Legal & General op woensdag 8 april 2015

Bel mij terug

  Pakketten

  Wij hebben een drietal basispakketten samengesteld waaruit u kunt kiezen. Deze zijn in overleg uit te breiden. Voor ieder basispakket hebben wij een aantal profielen opgesteld, gebaseerd op een verwachte omvang van de administratie, met hierbij een indicatieve prijs per maand.

  Pakketten

  Administratie & Belastingen,
  hulp nodig?

  Professioneel

  Onze planners zijn opgeleid om deskundig en betrokken te zijn.

  Persoonlijk

  Bij ons is het eerst de mens, dan de cijfertjes.

  Duidelijke prijzen.

  Wij werken op uren basis, dus een standaard tarief.