Ik wil een actueel overzicht van mijn cijfers

Een jaarrekening geeft je de cijfers die je nodig hebt. Maar jammer genoeg vaak maar een deel van al je cijfers en ook nog eens achterhaald op het moment dat je ze hebt. Om goede financiële beslissingen te nemen, zowel zakelijk als privé, heb je een inzicht nodig in al je actuele cijfers. Daarom introduceren wij Op Koers, met daarbij die gratis jaarrekening. Omdat je die nou eenmaal moet hebben volgens de wet.

Financieel inzicht nu en in de toekomst

Op Koers draait om de levenscyclus van jou als ondernemer en je onderneming. We beginnen met een persoonlijk Totaalplan. Via een online tool kun je je persoonlijke en zakelijke doelstellingen, ambities, vraagstukken en gewenste informatie vastleggen en rangschikken op basis van prioriteit. Wij gaan met die gegevens aan de slag en maken een Totaalplan voor jou en je onderneming, dat je vertelt hoe je jouw wensenlijst ook echt kan gaan waarmaken. Niet alle dromen zijn bedrog namelijk.

Wij willen je helpen

Op Koers wil jou helpen het leven te leiden dat je graag wil, nu en in de toekomst, zonder dat je bang hoeft te zijn om geld tekort te komen. In welke situatie dan ook. En dan helpen we je dus niet alleen door je financiële administratie, jaarrekeningen en fiscale aangiftes te doen, maar vooral door jou en je bedrijf te adviseren, begeleiden en monitoren. Met relevante managementinformatie en adviezen die je gaan helpen om (meer) winst te maken.

Bel mij terug

    Pakketten

    Wij hebben een drietal basispakketten samengesteld waaruit u kunt kiezen. Deze zijn in overleg uit te breiden. Voor ieder basispakket hebben wij een aantal profielen opgesteld, gebaseerd op een verwachte omvang van de administratie, met hierbij een indicatieve prijs per maand.

    Pakketten