Beleggen & Financieel plannen

Beleggen

Beleggen is een aantrekkelijk alternatief om vermogen op te gaan bouwen. Door te beleggen bouwt u aan een kapitaal. Is dat geen heerlijk gevoel?

Beleggen is leuk: U verdient er aan en kunt er veel plezier aan beleven.

Het is wel van belang dat u weet waar u aan begint, want beleggen kent namelijk ook risico’s. Want wat is zekerder? Beleggen in kunst? Beleggen in een florerend bedrijf? Aandelen kunnen stijgen, maar ook dalen.

Beleggen is een strategie en daarvoor moet je ervaring hebben. Indygo heeft deze ervaring. Door de nieuwe belastingwetgeving is er nogal wat veranderd op het ge-bied van de fiscale behandeling van het inkomen. Nog steeds kunt u een interessant rendement behalen. Indygo deelt haar expertise met u en adviseert u om uw vermogen op een aantrekkelijke manier te laten groeien. Indygo, zeker voor uw beleggingen.

Financieel planning

Eerst begrijpen, dan begrepen worden. Dat zijn de eerste vereisten om vertrouwen op te bouwen. Wij helpen onze cliënten hun persoonlijke financiële DNA te ontdek-ken en hun financiën & vermogen in lijn te brengen met het natuurlijke financiële gedrag. Een ontdekkingsreis die je samen met je Indygo maakt.

Dit schema geeft een deel van de werkwijze van Indygo weer. Eerst de mens, dan de cijfertjes. Pas als we elkaar goed begrijpen kunnen we samenwerken en naar een succesvolle belegging van vermogen toewerken.

We doen er veel aan om elkaar te blijven begrijpen. Zo willen sommige klanten eerst een half uurtje praten over de kinderen en kleinkinderen, voordat we over het de financiën gaan hebben. Anderen willen liever 10 minuten kort en zakelijk aan de vergadertafel zitten om “to the point” te zijn, en houden zakelijk en privé liever gescheiden. De adviseurs van Indygo zijn ervoor opgeleid om dit van onze relaties in kaart te brengen en hiermee rekening te houden.

Bel mij terug

Pakketten

Wij hebben een drietal basispakketten samengesteld waaruit u kunt kiezen. Deze zijn in overleg uit te breiden. Voor ieder basispakket hebben wij een aantal profielen opgesteld, gebaseerd op een verwachte omvang van de administratie, met hierbij een indicatieve prijs per maand.

Pakketten

Administratie & Belastingen,
hulp nodig?

Professioneel

Onze adviseurs zijn opgeleid om deskundig en betrokken te zijn.

Persoonlijk

Bij ons is het eerst de mens, dan de cijfertjes.

Duidelijke prijzen.

Wij werken op uren basis, dus een standaard tarief.