Financieel Plan

Financieel plan

Eerst begrijpen, dan begrepen worden. Dat zijn de eerste vereisten om vertrouwen op te bouwen. Wij helpen onze cliënten hun persoonlijke financiële DNA te ontdek-ken en hun financiën & vermogen in lijn te brengen met het natuurlijke financiële gedrag. Een ontdekkingsreis die je samen met je Indygo maakt.

Dit schema geeft een deel van de werkwijze van Indygo weer. Eerst de mens, dan de cijfertjes. Pas als we elkaar goed begrijpen kunnen we samenwerken en naar een succesvolle belegging van vermogen toewerken.

We doen er veel aan om elkaar te blijven begrijpen. Zo willen sommige klanten eerst een half uurtje praten over de kinderen en kleinkinderen, voordat we over het de financiën gaan hebben. Anderen willen liever 10 minuten kort en zakelijk aan de vergadertafel zitten om “to the point” te zijn, en houden zakelijk en privé liever gescheiden. De planners van Indygo zijn ervoor opgeleid om dit van onze relaties in kaart te brengen en hiermee rekening te houden.

Bel mij terug

  Pakketten

  Wij hebben een drietal basispakketten samengesteld waaruit u kunt kiezen. Deze zijn in overleg uit te breiden. Voor ieder basispakket hebben wij een aantal profielen opgesteld, gebaseerd op een verwachte omvang van de administratie, met hierbij een indicatieve prijs per maand.

  Pakketten

  Administratie & Belastingen,
  hulp nodig?

  Professioneel

  Onze adviseurs zijn opgeleid om deskundig en betrokken te zijn.

  Persoonlijk

  Bij ons is het eerst de mens, dan de cijfertjes.

  Duidelijke prijzen.

  Wij werken op uren basis, dus een standaard tarief.