Een gratis jaarrekening dat wil ik wel

Dat komt goed uit. Omdat 80% van onze systemen is geautomatiseerd volgens de nieuwste technologieën, zijn rapportages bij ons letterlijk een kwestie van 1 druk op de knop. En dus krijg je de verplichte jaarrekening gewoon van ons cadeau.

Een gratis jaarrekening. Hoe kan dat nou?

Omdat we het onzin vinden dat je zou moeten betalen voor cijfers uit het verleden, die bij ons met één druk op de knop uit het systeem komen rollen.
We zijn namelijk veel geïnteresseerder in je toekomstcijfers dan in die uit het verleden. Op een overzichtelijk online dashboard heb je real time inzicht in de actuele cijfers van je bedrijf, waardoor je prognoses kunt maken en je altijd precies weet waar je aan toe bent. Met het beoordelen van je cijfers en kijken wat ze voor je kunnen betekenen, willen wij je verder helpen. Dus betaal je bij ons voor het advies dat we je geven en niet voor inzage in je cijfers en je jaarrekening.

Bel mij terug

    Pakketten

    Wij hebben een drietal basispakketten samengesteld waaruit u kunt kiezen. Deze zijn in overleg uit te breiden. Voor ieder basispakket hebben wij een aantal profielen opgesteld, gebaseerd op een verwachte omvang van de administratie, met hierbij een indicatieve prijs per maand.

    Pakketten