Hypotheken

Onafhankelijk Hypotheekadvies

U vindt bij een onafhankelijke hypotheekadviseur als Indygo te Haarlem iets dat bij weinig andere hypotheekadvieseurs wordt aangetroffen. Namelijk hypotheekexpertise die zich verdiept in uw wensen en financiële doelstellingen. De kennis die dat oplevert, wordt omgezet in hypotheekvoorwaarden die op maat zijn gesneden. Door onze onafhankelijke positie bereiken we meer dan de bekende bancaire aanbieders, die zich puur richten op het eigen assortiment.

Indygo’s expertise resulteert in betaalbare maandlasten (zodat er geld overblijft) en een  hypotheek met de flexibiliteit om zaken wanneer dat nodig is – naar uw hand te zetten. Iets wat heel belangrijk is als uw omstandigheden wijzigen.
Onze hypotheekadvisering bestaat eruit dat we bij financiële instanties voorwaarden en zaken afdwingen die u de hypotheek bezorgen die u zoekt. Daarbij staan garantie en zekerheid voorop. U hoeft bij Indygo niet bang te zijn voor onberekenbare beursfluctuaties of onverwachte renteschommelingen.

Bel mij terug

Pakketten

Wij hebben een drietal basispakketten samengesteld waaruit u kunt kiezen. Deze zijn in overleg uit te breiden. Voor ieder basispakket hebben wij een aantal profielen opgesteld, gebaseerd op een verwachte omvang van de administratie, met hierbij een indicatieve prijs per maand.

Pakketten

Administratie & Belastingen,
hulp nodig?

Professioneel

Onze adviseurs zijn opgeleid om deskundig en betrokken te zijn.

Persoonlijk

Bij ons is het eerst de mens, dan de cijfertjes.

Duidelijke prijzen.

Wij werken op uren basis, dus een standaard tarief.