Over ons

Bij ons gaat het om u!

Iedereen is uniek en geen situatie hetzelfde. Daarom gaat goed financieel advies over meer dan geld alleen.

Veel meer: Het gaat namelijk om u!

Dus voordat wij het over financiën gaan hebben, willen we eerst weten wie u bent en wat u wilt in het leven. Als dat helder is, schetsen we een financieel plaatje voor u; een overzicht met eerlijke producten. Onze ervaring leert dat het fijn is als wij bij u thuis komen voor dit advies en dat doen wij graag. Maar u bent ook van harte welkom op ons kantoor. Aan u de keuze.

Indygo is veel meer dan een hypotheekadviseur. Naast hypotheken helpen wij u ook graag met andere financiële zaken, zoals spaar- en beleggingspakketten en verzekeren maar ook door uw woekerpolissen te ontwoekeren, of door u te helpen met uw boekhouding of belastingaangifte. Hiervoor zijn wij aangesloten bij Yuki en Claimexpert zodat wij u goed en adequaat kunnen adviseren. Onze adviseurs vertellen u hier graag meer over.

Bel mij terug

Pakketten

Wij hebben een drietal basispakketten samengesteld waaruit u kunt kiezen. Deze zijn in overleg uit te breiden. Voor ieder basispakket hebben wij een aantal profielen opgesteld, gebaseerd op een verwachte omvang van de administratie, met hierbij een indicatieve prijs per maand.

Pakketten

Administratie & Belastingen,
hulp nodig?

Professioneel

Onze adviseurs zijn opgeleid om deskundig en betrokken te zijn.

Persoonlijk

Bij ons is het eerst de mens, dan de cijfertjes.

Duidelijke prijzen.

Wij werken op uren basis, dus een standaard tarief.