Missie & Visie

Missie

Wij helpen u uw dromente laten verwezenlijken!
Wij streven naar een optimale vertrouwensrelatie met onze cliënten. Dit doen we door altijd goed te luisteren en door onafhankelijk, persoonlijk advies, waarbij uw belang te allen tijde op de eerste plaats staat.

Wij verdiepen ons in uw wensen en financiële doelstellingen. Hierna gaan we opzoek naar een hypotheek die het beste bij uw wensen past. Doordat wij een onafhankelijke hypotheekverstrekker zijn (en dus niet zoals vele banken gebonden aan eigen producten) kunnen wij bij diverse financiële instanties een hypotheek voor u regelen die precies past bij wat u zoekt. Dit resulteert in betaalbare maandlasten en een hypotheek met de flexibiliteit om zaken, wanneer dat nodig is, naar uw hand te zetten. Daarbij staan garantie en zekerheid altijd voorop.

Visie

Iedereen is uniek en geen situatie is hetzelfde. Daarom gaat goed financieel advies over meer dan geld alleen. Veel meer: Het gaat namelijk over u. Dus voordat onze adviseurs het over geld gaan hebben, willen ze eerst weten wie u bent en wat u wilt in het leven. Als dat helder is, schetsen we een financieel plaatje voor u: Een overzicht met eerlijke producten. Waarover elke vraag op een duidelijke en begrijpbare manier kan worden beantwoord.
Daar zit namelijk voor ons de crux: Ogenschijnlijk complexe financiële producten eenvoudig uitleggen zodat u begrijpt wat u koopt en hoe het in uw financiële doelen past. Kortom, ons geldadvies aan u: Daar komt niemand tussen.

Duidelijke prijzen

Wij werken op urenbasis, fixed-price zelfs.
Omdat wij weten hoeveel werk er in de levering van financiële producten zit, en wij de zaken intern efficiënt ingericht hebben.

Vaste relatie tarief:

Wij hebben een standaard tarief voor onze vaste klanten
van € 85,- (inclusief BTW).

Hoe goed is jouw concentratie?

Zin om mee te doen aan een korte test? Kijken of jij je goed kunt concentreren!

Geplaatst door Legal & General op woensdag 8 april 2015

Rekenvoorbeelden

Woekerpolissen voor de analyse van uw polissen en een “ontwoeker advies” rekenen wij 5 adviesuren. Het administratief traject voor het omzetten van uw polissen is sterk afhankelijk van het type product dat wij voor u gaan omzetten. Is dit een polis gekoppeld aan een hypotheek, dan rekenen wij hiervoor 24 uur. Is de polis niet aan een hypotheek gekoppeld, dan rekenen wij 16 uur. Betreft het een spaarloon product, het geen gedeblokkeerd dient te worden, dan rekenen wij 24 uur.

Hypotheken voor een hypotheekadvies werkt onze adviseur ongeveer 8 uur voor u. Het leveren van de hypotheek levert 25 uur administratief werk op en 8 uur werk adviseurs op het gebied van coördinatie en afstemming met u.

Bel mij terug

Pakketten

Wij hebben een drietal basispakketten samengesteld waaruit u kunt kiezen. Deze zijn in overleg uit te breiden. Voor ieder basispakket hebben wij een aantal profielen opgesteld, gebaseerd op een verwachte omvang van de administratie, met hierbij een indicatieve prijs per maand.

Pakketten

Administratie & Belastingen,
hulp nodig?

Professioneel

Onze adviseurs zijn opgeleid om deskundig en betrokken te zijn.

Persoonlijk

Bij ons is het eerst de mens, dan de cijfertjes.

Duidelijke prijzen.

Wij werken op uren basis, dus een standaard tarief.