Administratie & Belastingen

Zzp, emz, vof/maatschap, CV, BV, NV, stichting, holding of stamrecht

Wij hebben een drietal basispakketten samengesteld waaruit u kunt kiezen. Deze zijn in overleg uit te breiden. Voor ieder basispakket hebben wij een aantal profielen opgesteld, gebaseerd op een verwachte omvang van de administratie, met hierbij een indicatieve prijs per maand.

Hoewel deze is gebaseerd op de meest voorkomende ondernemingen, is en blijft iedere ondernemer en onderneming uniek. Daarom ontvang je tijdens het kennismakingsgesprek onze definitieve prijs, volledig afgestemd op jouw unieke situatie en specifieke informatiebehoeften.

Brons

85

Per maand
100 boekhoudmutaties per jaar
Online boekhouding
App toegang
Aangiftes
Gratis jaarrekening, aangifte IB & VPB

SilverMeest gekozen pakket

125

Per maand
500 boekhoudmutaties per jaar
Online boekhouding
App toegang
Aangiftes
Gratis jaarrekening, aangifte IB & VPB

Gold

185

Per maand
1000 boekhoudmutaties per jaar
Online boekhouding
App toegang
Aangiftes
Gratis jaarrekening, aangifte IB & VPB

Je administratie is in goede handen, periodiek beschik je over financiële rapportages en kun je klankborden met ervaren professionals. Doordat wij je dagelijkse administratie door en door kennen, zijn wij in staat ontwikkelingen op bedrijfseconomisch en fiscaal gebied direct om te zetten in bruikbare adviezen voor jouw persoonlijke situatie. Kortom: Je bent op simpele wijze in control!

Hoe werkt het?

Scannen, mailen en klaar!
Scan je in- en verkoopfacturen en mail ze. Of maak een foto met je smartphone en stuur deze door. Zo simpel is het!

Beschik je niet over scanmogelijkheden, maar wil je wel profiteren van de mogelijkheden? Wij zoeken samen met jou naar een gepaste werkbare oplossing.

Bekijk je cijfers via het online dashboard
Nadat de aangeleverde documenten zijn verwerkt, kun je je eigen administratie raadplegen op je persoonlijke, beveiligde portal, zodat je altijd en overal inzicht hebt in de actuele cijfers van je bedrijf. En je zult verrast staan over hoe snel jij grip krijgt! De software en updates zijn inbegrepen in de pakketten. Uiteraard mag je rekenen op een uitstekend beveiligde omgeving en een prima back-up, zodat de informatie niet verloren kan gaan. Dat is pas onbezorgd ondernemen!

Bespreek de cijfers met je contactpersoon
In een persoonlijk gesprek met je contactpersoon bespreek je de periodieke financiële rapportage, jaarrekening en fiscale aangiften. Tijdens de bespreking vertalen de financieel planners je administratie naar informatie, toegespitst op jouw organisatie en persoon. Een perfecte gelegenheid dus om te klankborden!

Eenvoudig aangifte doen
De aangifte omzet-, inkomsten-, of vennootschapsbelasting was niet eerder zo eenvoudig. De door ons voorbereide aangiften kunnen door jou worden gefiatteerd via je persoonlijke klantportal.

Bel mij terug

Pakketten

Wij hebben een drietal basispakketten samengesteld waaruit u kunt kiezen. Deze zijn in overleg uit te breiden. Voor ieder basispakket hebben wij een aantal profielen opgesteld, gebaseerd op een verwachte omvang van de administratie, met hierbij een indicatieve prijs per maand.

Pakketten

Administratie & Belastingen,
hulp nodig?

Professioneel

Onze adviseurs zijn opgeleid om deskundig en betrokken te zijn.

Persoonlijk

Bij ons is het eerst de mens, dan de cijfertjes.

Duidelijke prijzen.

Wij werken op uren basis, dus een standaard tarief.